Câți bani făcea Liviu Vârciu pe vremuri. ”În 2009, 10.000 de dolari pe zi”

03.11.2020, 16:15
Câți bani făcea Liviu Vârciu pe vremuri. ”În 2009, 10.000 de dolari pe zi”
Câți bani făcea Liviu Vârciu pe vremuri. ”În 2009, 10.000 de dolari pe zi”

Liviu Vârciu avea câștiguri fabuloase în urmă cu ani. Artistul a vorbit deschis despre sumele pe care le încasa.

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri incredibile într-un interviu recent realizat cu Pepe pe YouTube. Artistul a dezvăluit că, în urma cu câțiva ani, câștiga și 10.000 de dolari pe zi, relatează libertateapentrufemei.ro. “Vă dau cuvântul meu de onoare. Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi!”, a spus el. “Aveam 4 concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic!”, a adăugat acesta.

Liviu Vârciu a mărturisit că unul dintre regretele sale este că nu a investit în piața imobiliară din Constanța, orașul său natal, pe vremea când avea foarte mulți bani. “Regretul cel mai mare al meu e că n-am putut să-mi cumpăr un apartament în Constanța”, a spus artistul. “Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Eu am făcut foarte mulți bani în 98, 99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul. Cea mai mare supărare a mea e că mă duc la hotel, eu fiind constănțean”, a completat el.


Câți bani a luat Liviu Vârciu pentru primul album

Liviu Vârciu a dezvăluit și câți bani a luat pentru primul albumal trupei LA. ”Eu pe primul album LA, eu nu am luat niciun ban. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Și am zis: ”Bă, dacă îmi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic”. Și el mi-a zis: ”Îți fac și CD-ul color”. A fost primul CD color din România”, a explicat Liviu Vârciu, conform sursei mai sus-menționate.

Liviu Vârciu a mai povestit că albumul respectiv s-a vândut în 865.000 de exemplare și că el s-a ales cu o ladă de gin și cu 5.000 de dolari ca să meargă în vacanță.

”Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte. Noi nu știm cât s-a vândut fără acte. S-au câștigat 2 dolari la unitate. Asta înseamnă 1 milion șase sute de mii de dolari. Eu l-am dat cadou. Am luat o ladă de gin și o ladă de ulei și mi-a dat 5.000 de dolari să mă duc într-o vacanta. Și ăla a încasat 1 milion jumate de euro”, a mai declarat artistul.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

citește și...