Câți bani cheltuiește Alex Bodi pe zi. Suma lunară este exorbitantă!

20.09.2021, 16:10
Câți bani cheltuiește Alex Bodi pe zi. Suma lunară este exorbitantă!
Câți bani cheltuiește Alex Bodi pe zi. Suma lunară este exorbitantă!

Alex Bodi, cel care a fost cel de-al doilea soț al Biancăi Drăgușanu, a dezvăluit care este suma pe care o cheltuiește zilnic. La sfârșitul unei luni, cheltuielile omului de afaceri se ridică la câteva zeci de mii de euro, după cum a spus chiar el la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Alex Bodi a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa.

Printre altele, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a vorbit și despre cheltuielile zilnice pe care le are. Acesta a afirmat că obișnuiește să cheltuie în jur de 1.000 de euro pe zi, iar cheltuielile lunare se ridică undeva la 30-40.000 de euro.

Câți bani cheltuiește Alex Bodi pe zi. ”Nu țin evidența, dar se cheltuie banul”

Alex Bodi a afirmat că pentru a-și putea menține stilul de viață este nevoit să cheltuiască până la 40.000 de euro pe lună. ieșirile în oraș, la restaurante și călătoriile de afaceri sunt lucruri pentru care afaceristul scoate din buzunar zilnic aproximativ 1.000 de euro.

„Nu țin evidența, pentru că zilele diferă, zonele și țările diferă. Nici nu vreau să mă pronunț, să nu sune cumva…Depinde, pentru că eu îmi petrec timpul acasă, mănânc în oraș, merg la cumpărături. În momentul de față, eu am toate conturile blocate, din cauza arestării mele. Deci, eu nu știu ce bani îmi intră în conturi, pentru că nu se poate. Am de încasat de pe urma unor chirii, firmele. Cheltuiesc pe zi 500-1.000 de euro, depinde când ies, depinde de zi, dacă e weekend. Nu țin evidența, dar se cheltuie banul. Se duc 30-40.000 de euro pe lună, cu ce am de plătit, cu una alta”, a declarat  afaceristul Alex Bodi, citat de wowbiz.ro.

 

citește și...