De ce nu vrea Alex Bodi să renunțe la Bianca Drăgușanu. Motivul pentru care o urmărește peste tot: ‘De ce mereu îmi cere încă o șansă?’

07.06.2021, 11:55
De ce nu vrea Alex Bodi să renunțe la Bianca Drăgușanu. Motivul pentru care o urmărește peste tot: 'De ce mereu îmi cere încă o șansă?'
De ce nu vrea Alex Bodi să renunțe la Bianca Drăgușanu. Motivul pentru care o urmărește peste tot: 'De ce mereu îmi cere încă o șansă?'

Alex Bodi nu pare dispus să renunțe definitiv la Bianca Drăgușanu și face tot posibilul să-i intre în grații vedetei. Se pare că afaceristul îi trimite în continuare mesaje fostei soții, deși Bianca Drăgușanu se află într-o relație cu Gabi Bădălău. 

Bianca Drăgușanu nu pare deloc impresionată de gesturile fostului partener și a dezvăluit motivele pentru care Alex Bodi insistă să se împace cu ea.

Alex Bodi vrea să se împace cu Bianca Drăgușanu

„Din dorința lui de a demonstra ceva, cuiva, nejustificat, face aceste lucruri, pe care, apoi, le regretă. El își dorește atenție, pe care o și primește, de altfel. Ceea ce nu știe el este că, făcând rău la infinit, nu ai cum să primești bine, pentru că oamenii nu sunt proști, nu poți să subestimezi pe toată lumea.

Iar eu dacă eram atât de rea, de nocivă pentru el, de ce mereu s-a întors la mine, și de ce mereu a vrut să ne împăcăm, și de ce mereu îmi cere încă o șansă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Vedeta a explicat, încă o dată, cum a fost mariajul cu Alex Bodi. Blondina l-a acuzat pe acesta că i-a făcut mai mult rău decât bine.

„Am fost căsătorită cu un om care, timp de trei ani și ceva, în cele mai rele momente din viața mea, când m-am simțit cel mai rău, sau am fost bolnavă, sau am fost la pământ, și la propriu și la figurat, și am suferit, el în loc să îmi ofere primul ajutor, a premeditat totul și m-a filmat doar ca să mă pună în ipostaze compromițătoare”, a mai declarat vedeta.

citește și...