Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă. ”Cine mă vrea să deschidă punga!”

25.09.2021, 14:30
Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă. ”Cine mă vrea să deschidă punga!”
Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă. ”Cine mă vrea să deschidă punga!”

Interpreta de muzică populară Laura Lavric, în vârstă de 75 de ani,  a vorbit despre evenimentele private la care este invitată să cânte. Artista a dezvăluit care este tariful pe care îl percepe pentru a cânta la o nuntă. ”Cine mă vrea să deschidă punga!”, a declarat binecunoscuta cântăreață de muzică populară.

Laura Lavric este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țara noastră. Aceasta este invitată să cânte la numeroase evenimente private. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro, Laura Lavric a dezvăluit care este tariful pe care îl percepe pentru a întreține atmosfera la nunți.

Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă. ”Nu pot să scad la bani, că tot atâta muncesc”

Laura Lavric a afirmat că cei care vor ca ea să le întrețină atmosfera la nuntă trebuie să bage mâna în buzunar.

”Am început cântările acum 2 luni, țin petrecerile de vinerea până lunea. Nu pot să scad la bani, că tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul, cânt câte două ore. Luăm cam 3.000 de euro, el îmi pune negativul, îmi știe repertoriul. Duminică mai am două nunți, pe 1 și 2 octombrie sunt așteptată la Roma, dar să văd dacă se va mai merge acolo”, a declarat Laura Lavric pentru sursa mai sus-menționată.

Cum se întreține Laura Lavric

Deși are 75 de ani, Laura Lavric nu-și arată vârsta. Artista a explicat cum se întreține.

”Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie”, a dezvăluit aceasta.

citește și...