Ce spune Ioana Ginghină despre cum se întreține. ”După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții”

11.05.2021, 16:59
Ce spune Ioana Ginghină despre cum se întreține. ”După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții”
Ce spune Ioana Ginghină despre cum se întreține. ”După 40 de ani, am început să-mi injectez botox în zona frunții”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că după ce a trecut pragul celor 40 de ani a început să-și injecteze botox în zona frunții.

Ioana Ginghină este foarte atentă la imaginea sa și la modul în care se prezintă în fața publicului. Vedeta le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că a recurs la estetician pentru tratamente cu botox.

”Dupa 40 de ani, am început sa-mi injectez botox in zona frunții, cam de doua ori pe an. Ce trebuie să înțelegeți este ca botoxul nu umple nimic, nici riduri, nici buze și nici pomeți. Acela care vă sperie pe voi este acidul hialuronic. Acela se pune în buze și nu este nimic neregulă nici cu el, dacă este folosit cu bun simț. Marea problemă este că avem acele exemple de doamne sau domnișoare care au exagerat cu volumul buzelor și de aceea am rămas cu spaima că botoxul strică. Deci botoxul se folosește doar pentru zona frunții și nu face nimic altceva decât imobilizează mușchii fetei, astfel ca să nu mai faci acele riduri de expresie”, a detaliat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. La o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

citește și...