Câți bani câștigă Jador dintr-un concert. I-a crescut tariful după ”Survivor România”

30.06.2021, 11:29
Câți bani câștigă Jador dintr-un concert. I-a crescut tariful după ”Survivor România”
Câți bani câștigă Jador dintr-un concert. I-a crescut tariful după ”Survivor România”

Cântărețul Jador încasează sume frumoase de bani în urma concerteleor și a evenimentelor pe care le susține. Tariful artistului a crescut după ce acesta a participat la emisiunea ”Survivor România”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. În ultima perioadă Jador a ajuns și la suma de 4.500 de euro pentru un concert.

Jador înmcasează sume impresionante de bani din spectacolele pe care le susține. După ce a participat la diverse emisiuni de televiziune, tariful său a crescut.

”După ce a fost la ”Puterea Dragostei” și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după ”Survivor” ia și peste 4.500 de euro”, au declarat apropiații lui Jador pentru playtech.ro.

Câți bani câștigă Jador dintr-un concert. 4.000 de euro pentru spectacolele în aer liber

Conform sursei mai sus-menționate, pentru un recital de 45 de minute, Jador ia 4.500 de euro, pentru două recitaluri de 45 de minute cere 5.500 de euro, iar pentru 3 recitaluri, la același eveniment, tot de câte 45 de minute, are tarif de 7.500 de euro.

Pentru spectacolele în aer liber, Jador are tarif de 4.000 de euro, iar pentru baluri solicită 3.000 de euro.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a explicat, într-un recent interviu, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el. ”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...