Câți bani câștigă lunar Ana Morodan. ”Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea”

20.12.2021, 10:15

Ana Morodan este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. În vârstă de 36 de ani, Ana Morodoan este o antreprenoare de succes, așa că ea câștigă bani frumoși. Vedeta a fost invitată  la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Abtreprenoarea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online. Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor. Morodan a fost chiar primul blogger de stil personal din România. A lăsat avocatura pentru antreprenoriat și astăzi câștigă suficient cât să ducă o viață liniștită.

Influencerita a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D și a făcut o serie de mărturisiri din viața sa.

Ce venituri lunare are Ana Morodan

Întrebată ce venituri lunare are, antreprenoarea a evitat să răspundă  cu sume fixe explicând că nu își dorește să frustreze pe nimeni cu răspunsurile ei.

Însă, Ana Morodan își poate permite orice capriciu. Chiar bloggerița a făcut public câte încasări are pe lună și cum se bucură de succesul obținut.

Ana Morodan: ”Nu vreau să frustrez pe nimeni”

„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei, mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră.”, a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform wowbiz.ro.

Influencerita a mai adăugat că ea câștigă suficienți bani încât să nu aibă nicio grijă și să aibă liniștea pe care și-o dorește.

”Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea”

„Pot să-mi cumpăr cam tot ce-mi doresc, inclusiv liniștea. Totul are un preț trebuie doar să știi cum să negociezi. Principiul meu în viață e că mai bine plângi într-o mașină scumpă decât pe o bicicletă. Dacă tot avem de plâns că viața înseamnă și sus și jos, dacă e să plâng, eu trebuie să plâng în lux.”, a mai dezvăluit Ana Morodan în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

În urmă cu câțiva ani de zile, Ana Morodan declara că reușește să încaseze în jur de 17.000 pe luna și că a muncit foarte mult pentru a ajunge să aibă un trăi de viață pe care și-l dorește.

Ce declara Ana Morodan în trecut

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala’ este un freelancing”, a spus Ana Morodan, pentru revistabiz.ro.

citește și...