Câți bani au încasat Monica Gabor și Irinel Columbeanu pentru reality show-ul despre viața lor. ”Acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune”

21.02.2022, 16:43
Câți bani au încasat Monica Gabor și Irinel Columbeanu pentru reality show-ul despre viața lor. ”Acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune”
Câți bani au încasat Monica Gabor și Irinel Columbeanu pentru reality show-ul despre viața lor. ”Acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune”

Omul de afaqceri irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit în cartea sa, ce sumă de bani au luat el și fosta sa soție, Monca Gabor, în vârstă de 34 de ani, când realizau un reality show despre viața lor la postul de televiziune B1 TV, emisiune foarte urmărită de telespectatori la vremea respectivă

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Pe vremea când formau un cuplu, la începutul relației lor, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut un reality show la postul de televiziune B1 TV, emisiunea extrem de urmărită. Irinel Columbeanu a lansat pe 16 februarie “Apofenia”, cel de-al doilea volum al cărţii sale – “Istoriile unui vehement”. În carte, omul de afaceri vorbește și despre realty show-ul pe care l-a avut cu Monica Gabor la B1 TV.

Câți bani au încasat Monica Gabor și Irinel Columbeanu pentru reality show-ul despre viața lor _ “By Monica Columbeanu”. ”5.000 de euro pe săptămână”

Irinel Columbeanu a fost cel care a negociat contractul pentru reality show, obținând 5.000 de euro pe săptămână, ban care ajungeau în contul Monicăi Gabor.

“Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână. Emisiunea urma să se numească ”Fără comentarii”, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator. Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie. Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a povestit Irtinel Columbeanu în carte, potrivit click.ro.

Ce a spus Monica Gabor despre bărbații din viața ei

 

În urmă cu ceva timp, într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro.

Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

citește și...