Câți bani a primit Andreea Bănică pentru a poza în ”Playboy”. Tatăl său a încurajat-o să apară în revista pentru adulți

07.06.2022, 11:23
Câți bani a primit Andreea Bănică pentru a poza în ”Playboy”. Tatăl său a încurajat-o să apară în revista pentru adulți
Câți bani a primit Andreea Bănică pentru a poza în ”Playboy”. Tatăl său a încurajat-o să apară în revista pentru adulți

Andreea Bănică, în vâstă de 43 de ani, a dezvăluit la TV ce sumă de bani a pimit cu ani în urmă pentru pictorialul pe care l-a realizat pentru celebra revistă pentru adulți ”Playboy”. Artista a mărturisit și ce anume a făcut cu banii respectivi. de asemenea, cântăreața a dezvăluit că a fost încurajată de tatăl său și de iubitul ei să apară debrăcată în revista respectivă.

În urmă cu ani, Andreea Bănică a realizat un pictorial incendiar pentru revista ”Playboy”. Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, cân tăreața a dezvăluit ce sumă de bani a primit la acea vreme pentru pictorialul respectiv și ce a făcut cu banii.

De asemenea, vedeta a mărturisit că cei care au încurajat-o să apară dezbrăcată în revistă au fost tatăl său și iubitul ei, actualul său soț – Lucian Mitrea.

Câți bani a primit Andreea Bănică pentru a poza în ”Playboy”. ”Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial”

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da (n.r. să pozeze goală). La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare. Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci.Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: „Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi”. Vai, l-am făcut în toate felurile. L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă”, a povestit Andreea Bănică la emisiunea, potrivit wowbiz.ro.

”Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură. Am pozat în bikini, mi-au scos bikini în Photoshop, iar când a apărut revista nu voiam să o văd, pentru că nu mi-a plăcut coperta. Nu simțeam acea poziție și mă uitam, cumva, strâmb. Nu mi-a plăcut deloc, mi-a fost rușine, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea și mi-am luat un apartament pe care îl am și astăzi”, a adăugat cântăreața.

Andreea Bănică, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

La emisiunea ”40 de întrebărri cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre tatăl său, care a încetat din viață în urmă cu mulți ani. Deși a avut parte și de momente extrem de dure alături de tatăl său, vedeta și-ar fi dorit foarte mult ca părintele său să mai trăiască pentru a se bucura de succesul ei.

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm. E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. Exact asta spunea: „Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri”. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești”. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc”, a mărturisit artista, notează kanald.ro.

citește și...