Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu. Artista a făcut dezvăluiri din viața sentimentală

22.09.2020, 10:25
Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu. Artista a făcut dezvăluiri din viața sentimentală
Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu. Artista a făcut dezvăluiri din viața sentimentală

Cântăreața Elena Ionescu a făcut dezvălujiri din viața sa sentimentală. Artista a mărturisit câte relații a avut de-a lungul anilor.

Elena Ionescu a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiunea pe care o are la Antena Stars. Vedeta a dezvăluit câte reșații amoroase a avut.

”N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum”, a spus Elena Ionescu în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

”Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, a adăugat cântăreața.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Nu are o relație în prezent

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreață a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa, însă își dorește să trăiască o nouă poveste de iubire.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu.

citește și...