FOTO. Concurenta de la ‘X Factor’ care i-a făcut pe jurați să plângă în hohote! ”Am fost declarată moartă după 11 ore de operație’

03.10.2020, 16:17
FOTO. Concurenta de la 'X Factor' care i-a făcut pe jurați să plângă în hohote! ''Am fost declarată moartă după 11 ore de operație'
Concurenta de la 'X Factor' care i-a făcut pe jurați să plângă în hohote! ''Am fost declarată moartă după 11 ore de operație'/ foto: captura antena 1

Vineri seară, 2 octombrie, cea de-a patra ediție a show-ului ‘X Factor’ a adus momente cu adevărat emoționante! O concurentă a reușit să îi facă pe jurații emisiunii de la Antena 1 să lăcrimeze.

Ana Maria German, o tânără în vârstă de 29 de ani, a impresionat juriul nu doar cu vocea, ci și cu povestea ei tristă de viață.

Ana Maria German a rămas paralizată complet

Deși a trecut printr-un cumplit accident de mașină în urma căruia a rămas paralizată de la piept în jos, concurenta sezonul 9 ‘X Factor’ și-a păstrat zâmbetul pe buze și a demonstrat că imposibilul poate deveni posibil.

Pe scena de la ‘X Factor’, Ana Maria German a apărut într-un scaun cu rotile.

Muzica a fost întotdeauna pentru mine refugiul meu. Eu încă nici nu realizez că vă am în fața mea. Mi s-a părut cea mai bună modalitate de-a transmite un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, dar în special celor peste două sute de mii de persoane care defilăm în fotolii rulante în fiecare zi.

Nu am venit să iau notele voastre, dragii mei, sau premiul nimănui. Dar dacă unul din cei zece care sunt izolați acasă și nu au viață socială vor reuși să depășească anumite bariere, atunci acela o să fie cel mai mare câștig și premiul meu obținut la X Factor’, a spus Ana Maria German, la ‘X Factor’.

În urmă cu șapte ani, Ana Maria German a avut un accident de mașină în timp ce se întorcea de la un eveniment. Din nefericire, o fractură cervicală a lăsat-o pe tânăra concurentă paralizată de la piept în jos.

Medicii au declarat-o moartă

‘Am fost declarată moartă după 11 ore de operație. Familia mea a fost anunțată după două zile că ar putea intra pe Terapie Intensivă să mă vadă, ca să-și ia rămas bun, pentru că urma să fiu transportată în salonul de morgă.

La un moment dat m-am trezit și viața mea a fost în fiecare zi o altă poveste. Mi se spunea de fiecare dată că dacă am trăit șase luni, atunci atât mai am de trăit. Și iată că timpul a trecut și azi s-au împlinit șapte ani de atunci. Am început să prețuiesc viața mai mult decât o făceam înainte și încerc să-I fac și pe cei din jur să iubească banalitățile din jur. Nu mai pot să cânt cum o făceam înainte, nu pot controla și nu pot respira ca înainte. O să cânt ce a mai rămas din mine’, a povestit Ana Maria German, cu ochii în lacrimi.

Loredana Groza s-a oferit să cânte o piesă cu Ana Maria German, pe scena ‘X Factor’, însă jurata nu și-a putut stăpâni lacrimile.

‘Pentru mine ești un model de curajos. La 21 de ani să pățești un asemenea accident. Ești superbă’, a spus Loredana Groza.

‘Mi-au crescut aripi’, a dezvăluit Ana Maria German, extrem de fericită.

citește și...