Câte kilograme are Andreea Antonescu. ”Mi s-a recomandat să nu mai slăbesc”

28.09.2021, 16:37
Câte kilograme are Andreea Antonescu. ”Mi s-a recomandat să nu mai slăbesc”
Câte kilograme are Andreea Antonescu. ”Mi s-a recomandat să nu mai slăbesc”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, are o siluetă fără reproș și un trup cu forme foarte bine conturate. Vedeta a dezvăluit câte kilograme are în prezent. Artista a afirmat că a mai luat în greutate în ultima perioadă de timp. ”Mi s-a recomandat să nu mai slăbesc”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul unui interviu.

Andreea Antonescu a explicat, într-un intervu pentru revista Viva, câte kilograme are în prezent.

Cântăreața a afirmat că i s-a recomandat să nu mai slăbească.

Câte kilograme are Andreea Antonescu. ”Am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!”

”Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos! Am renunțat la dulciuri, Nutella, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun!”, a spus artista.

Andreea Antonescu a vorbit și despre operațiile estetice: ”Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine!”.

Ce spune Andreea Antonescu despre viața sa sentimentală

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar. Cântăreața a dat amănunte din viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că nu este implicată în nicio relație în prezent, însă își dorește acest lucru. Andreea Antonescu a explicat și ce fel de partener și-ar dori lângă ea.

“Nu am iubit, dar ce m-as fi bucurat să mă laud cu el de mână. Nu fug de nou. Știu ce am de oferit, iar pentru că eu am mult, el trebuie să aibă si mai mult. Vreau un bărbat puternic pe umărul căruia să mă așez si să mă simt femeie”, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...