Câte kilograme a luat Celia în sarcină. ”Ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare”

21.11.2021, 15:06
Câte kilograme a luat Celia în sarcină. ”Ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare”
Câte kilograme a luat Celia în sarcină. ”Ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, le-a povestit fanilor săi din mediul online câte kilograme a luat în greutate în cea de-a doua sarcină. ”Ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtică atât de mare”, a mărturisit cântăreața.

Celia este una dintre artistele cunoscute de pe scena muzicală din România. În plan personal, Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste doar câteva luni.

Pe contul său de socializare, Celia a postat două fotografii  în care apare așa cum arată la 25 de săptămâni de sarcină.

Câte kilograme a luat Celia în sarcină. ”Probabil fetița mea simte nevoia de spațiu”

Celia a mărturisit că a luat 13 kilograme în sarcină.

”Fac aceasta postare pentru mamicile care se intreaba : “cum de corpul meu reactioneaza asa?”.. “cum de am pus deja atat de multe kg … “ Suntem toate diferite … ❤️ și suntem eroine!  Burtica mea ieri la 25 saptanani de sarcina, (6 luni și 2 zile ) cu 13kg in plus, usor stresata de faptul ca ultimul trimestru va fi cam greu cu o burtica atât de mare, însă extrem de fericita ca am reușit sa îl mai asist o data pe Dumnezeu in înfăptuirea unei minuni ❤️ in pântecul meu creste o noua viața ❤️ .

Acestea sunt gândurile cu care vreau sa ma incarc! Îmi scapa uneori gândul și ma ia ușoară panica cu gândul la kg, cu gândul ca ultimul trimestru nu e ușor când porți o burtica ca pentru gemeni, deși nu port gemeni… Probabil fetița mea simte nevoie de spațiu :))) așa cum și noi uneori ne dorim!  Sunt convinsă ca nu sunt singura a cărui corp reacționează așa, și vreau sa știți ca nu sunteți singurele care treceti prin tot felul de stări ! ? E important sa ne focusam totusi doar pe ceea ce e minunat in aceasta perioada și anume faptul ca suntem implicate in înfăptuirea unei minuni ❤️ Cu Dumnezeu, înainte!”, a scris Celia în mediul online.

citește și...