Câte kilograme a luat Amalia Năstase în carantină și cum a reușit să scape de ele

07.09.2020, 11:47
Câte kilograme a luat Amalia Năstase în carantină și cum a reușit să scape de ele
Câte kilograme a luat Amalia Năstase în carantină și cum a reușit să scape de ele
Amalia Năstase a mărturisit că a luat câteva kilograme în greutate pe perioada carantinei din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta a vorbit și despre dieta sa.

În perioada de izolare la domiciliu, Amalia Năstase a luat patru kilograme în greutate, însă a reușit să scape rapid de ele.

”Eu am slăbit foarte multe kilograme, dar în timpul pandemiei, pentru că nu prea m-am mai mișcat, pentru că stresul ajunsese să facă parte din fiecare zi a noastră, nu am mai mâncat dulciuri și pâine, dar am mâncat mai mult și m-am mișcat mai puțin decât înainte. Așa că am ieșit din carantină cu vreo 4 kilograme în plus.

Dar aceste kilograme nu sunt așa de ușor de dat jos pe cât ar părea, iar dacă am învățat ceva în toți acești ani, a fost că, dacă vrei să-ți ajuți organismul, nu trebuie să faci trash diet.

Dieta Prolon are și niște suplimente, niște preparate lichide care asigură un echilibru. Dincolo de asta, toată dieta este supravegheată de medicii nutriționiști, iar acesta este iarăși un îndemn pe care îl dau tuturor celor care își doresc să înceapă așa ceva: consultați un medic”, a declarat Amalia Năstase pentru life.ro.


Care este dieta sa

Amalia Năstase a reușit să slăbească și acum, dar și în trecut, cu ajutorul dietei Prolon.

”Eu am ținut-o săptămâna trecută, iar în weekend am fost la nașii mei, la un grătar. Repet, eu nu mai mănânc dulciuri ori pâine. Dar acolo am mâncat vinete, friptură, adică am avut mai mult decât mâncasem în 5 zile. Cu toate astea, am pus doar câteva sute de grame pe mine, din cele 4 kilograme pe care le dădusem jos în aceste zile.

Prolon este o dietă care ține 3 luni, câte 5 zile în fiecare lună. Ce mai este interesant la ea este că fiind vegană, oamenii care țin post pot să mănânce în această dietă.

Și spun asta fiindcă mi s-a mai întâmplat și mie, când voiam să țin post dar nu știam ce să mănânc, iar opțiunile nu erau cele mai bune și sănătoase”, a explicat vedeta.

Amalia Năstase a dat și detalii despre dieta respectivă.

”Eu căutam ceva care să nu mă omoare de foame, dar care să aibă efectele unui post negru. Așa i-am găsit pe cei de la Prolon, eu pe ei și ei pe mine, și am trecut la treabă: se face o cură de 3 luni, câte 5 zile în fiecare lună.

Practic, tu primești o cutie cu mâncare pentru 5 zile, ambalată în niște pliculețe, iar acea hrană este de ajuns pentru ca organismul să creadă că ține post. Tu mănânci doar ce ai în acele pliculețe, iar el primește aportul de calorii exact sub limita unde corpul crede că se află în fasting. Corpul e inteligent, dar uite că uneori îl mai putem fenta”, a completat ea.

 

De ce poartă numele fostului soț în acte

Amalia Năstase a divoțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma.

În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Vedeta a explicat care este motivul pentru care continuă să poarte numele fostului ei soț.

„Eu sunt doamna Amalia în primul rând, ca să nu mai aibă nimeni nicio altă problemă, iar numele meu este ca al fetelor. Toma are mamă și tată cu el toată ziua, fetele au doar mamă cu ele și atunci să nu fie total desprinse cu numele, am ales să rămân cu numele lor (n.r. Năstase). A fost foarte ușor, pentru că nu am mai schimbat niciun act. Răzvan, soțul meu, nu mă iubește după numele meu de familie, el mă iubește pe mine, Amalia”, a declarat, de curând,  Amalia Năstase.

citește și...