FOTO / Cum s-a afișat Bianca Drăgușanu la fereastră. Și-a etalat atuurile fizice

22.05.2020, 09:41

Bianca Drăgușanu a primit mii de like-uri după ce a postat pe internet o fotografie în care apare sumar îmbrăcată.

Bianca Drăgușanu știe foarte bine cum să le atragă atenția prietenilor di mediul virtual. Vedeta a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care își expune trupul cu forme perfecte în bikini și sutien.

Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată astfel în fața ferestrei de la cameră, ipostaza fiind una plină de senzualitate. Vedeta a pozat astfel încât să-și pună în valoare atuurile fizice, în  special posteriorul ferm și bombat, dar și picioarele lungi și tonifiate și decolteul înnebunitor.  De-a lungul anilor, vedeta a apelat la numeroase intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți look-ul. De curând, aceasta a trecut pragul medicului estetician pentru a-și face un implant de posterior.

Postarea Biancăi Drăgușanu a adunat peste 13.000 de like-uri de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

S-a despărțit din nou de Alex Bodi

În luna martie a acestui an, Bianca Drăgușanu a divorțat de cel de-al doilea soț al său, omul de afaceri Alex Bodi. Ulterior, aceștia și-au reluat relația. Au petrecut izolarea la domiciliu împreună și chiar își făcuseră din nou planuri de nuntă. Dar, zilele trecute au decis să se separe. Se pare că motivele pentru care cei doi au decis să se separe din nou sunt legate de lipsa respectului și infidelitatea afaceristului.

S-a iubit cu bărbați celebri

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și alți bărbați celebri din lumea mondenă autohtonă. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

citește și...