Cătălin Zmărăndescu, la un pas să se sinucidă. „A fost cel mai greu moment din viața mea”

29.04.2022, 18:31

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că a fost la un pas să își pună capăt zilelor. Fostul luptător a mărturisit ce l-a îndemnat să își dorească să recurgă la un astfel de gest. ”Imi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli”, spune fostul sportiv.

Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre cei mai vocali concurenți la Survivor. Fostul sportiv era considerat unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa „Faimoșilor”, contribuind aproape la fiecare joc cu cel puțîn un punct.

Însă, Cătălin Zmărăndescu nu a fost dintodeauan o fire puternică. Luptătorul s-a confruntat cu multe momente dificile în viață, iar unul dintre acestea îi putea aduce sfârșitul.

Cătălin Zmărăndescu, la un pas să își pună capăt zilelor

Vedeta a vrut să renunțe la propria viață, după ce a fost implicat într-un scandal, în 2009, atunci când a fost condamnat  la închisoare.

 

 „A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul – și când spun totul, chiar e totul – după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol.

Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul.”, a povestit sportivul.

Cine l-a comvins să nu se sinucidă

Un prieten bun l-a convins pe acesta să nu facă greșeala și să își prețuiască viața.

 „Era un prieten foarte bun, e psiholog. Mi-a zis: Unde ești? Că vin acum! A venit, s-a așezat lângă mine, m-a luat de mână și mi-a zis: Dacă sari tu, sar și eu. Dar înainte să sari îți spun că ești un prost și un egoist, pentru că te gândești doar la tine.

Și a reușit să mă aducă cu picioarele pe pământ și să mă facă să îmi dau seama cât de puternic sunt. Momentul ăla a fost momentul meu de cotitură, care m-a schimbat foarte mult și m-a făcut să gândesc altfel”, a adăugat Zmărăndescu.

Unul dintre îngerii luptătorului este chiar soția sa, care i-a oferit a doua șansă la viață.

În viața asta, fiecare dintre noi merită o a doua șansă. Dar una e când ți se dă a doua șansă și o accepți cu umilință și încerci să îndrepți tot ceea ce ai greșit, și alta e când accepți a doua șansă ca ceva ce ți se cuvine, și nu înveți nimic din chestia asta. Eu am primit a doua șansă și pentru mine a doua șansă se numește Nicu Gheară și Luiza Smărăndescu, soția mea.”, a mai explicat sportivul.

citește și...