Cătălin Zmărăndescu face acuzații. Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri la „Survivor”

30.03.2022, 22:53

Cătălin Zmărăndescu face acuzații. Fostul luptător spune că Emil Rengle i-a făcut avansuri la Survivor România. ”Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut”.

Cătălin Zmărăndescu  a vorbit la  Cătălin Măruță, unde a venit alături de soție, Luiza Zmărăndescu. Fostul campion MMA a dezvăluit că Emil Rengle, colegul lui de echipă, i-a făcut avansuri în tabără.

Fostul faimos a subliniat, însă că nu știe sigur dacă celebrul dansator a vorbit serios sau a făcut doar o glumă.

Cătălin Zmărăndescu face acuzații

„Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți. Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă.”, a spus Zmărăndescu la Pro TV, în emisiunea La Măruță.

Tot în cadrul emisiunii lui Măruță, Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre coechipierii lui, care ar fi întreținut relații intime în cadrul competiției.

Colegii luptătorului ar fi întreținut relații intime

„Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn.L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a mai adăugat Cătălin Zmărăndescu.

Zmărăndescu a avut mai multe conflicte cu coechipierii săi, subliniind că a făcut critici din perspectiva unei competiţii.

Cătălin Zmărăndescu, atac la CRBL

Cătălin Zmărăndescu l-a caracterizat pe CRBL ca fiind ,,cel mai profitor om“.

”Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

citește și...