Andreea Tonciu, despre Laura Giurcanu și TJ Miles de la ”Survivor România”. ”Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei”

12.02.2022, 11:38
Andreea Tonciu, despre Laura Giurcanu și TJ Miles de la ”Survivor România”. ”Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei”
Andreea Tonciu, despre laura Giurcanu și TJ Miles de la ”Survivor România”. ”Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei”

Andreea Tonciu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor Româna”, de la Pro TV, însă aceasta a părăsit concursul. Bruneta a comentat, la o emisiune TV, despre relația dintre doi dintre foști ei colegi de echipă, care, după părerea ei sunt extrem de apropiați. Este vorba despre Laura Giurcanu și TJ Miles.

În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

Andreea Tonciu a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a comentat pe marginea relației apropiate care există întere doi dintre foștii săi colegi din echpa Faimoșilor de la ”Survivor România, și anume Laura Giurcanu și TJ Miles. Inițial, Laura Giurcanu ș TJ MIles au stat foaerte mult singuri de vorbă, în apă, iar în cea mai recentă ediție ”Survivor România”, cei doi au dormit sub aceeași pătură.

Andreea Tonciu, despre Laura Giurcanu și TJ Miles de la ”Survivor România”. ”E vizibil acum. Ochiul meu nu minte”

“Cei doi dorm sub aceeași pătură. (…) Laura stă între TJ Miles și Emil Rengle. (…) Ați văzut că am avut dreptate? Abia aștept să fiu nașă! (…) Acum e vizibil. Și mie mi-a fost greu cât am fost acolo… Și eu am avut nevoie de afecțiune, dar pe mine m-a luat în brațe Otilia”, a afirmat Andreea Tonciu despre Laura Giurcanu și TJ Miles la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

“Din moment ce stau sub aceeași pătură, bot în bot, normal că e ceva între ei. E vizibil acum. Ochiul meu nu minte. Ceea ce văd, spun”, a completat Andreea Tonciu.

citește și...