Cătălin Moroșanu, mesaj pentru soția sa. ”Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat”

08.02.2021, 10:27
Cătălin Moroșanu, mesaj pentru soția sa. ”Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat”
Cătălin Moroșanu, mesaj superb pentru soția sa. ”Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat”

Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj plin de emoție pentru partenera sa de viață.

Binecunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță.  Pentru Cătălin Moroșanu și partenera sa de viață, data de 7 februarie are o însemnătate aparte, fiind data la care au avut prima întâlnire.

Sportivul, aflat în Republica Dominicană, unde participă la emisiunea ”Survivor România”, nu a putut fi alături de soția sa anul acesta, însă a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru soția sa. ”Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri”

Cătălin Moroșanu a explicat că i-a scris mesajul respectiv partenerei sale de viață încă din luna ianuarie a acestui an.

În textul postat pe contul său de socializare, luptătorul și-a amintit de începuturile relației sale cu cea care i-a devenit soție.

”Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.  Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.  Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.  La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, a spus Cătălin Moroșanu despre partenera sa de viață.

citește și...