Cătălin Măruță spune tot despre experiența COVID-19. ”Ne-am testat mereu doar ca să fim siguri”

01.03.2021, 16:17
Cătălin Măruță spune tot despre experiența COVID-19. ”Ne-am testat mereu doar ca să fim siguri”
Cătălin Măruță spune tot despre expeiența COVID-19. ”Ne-am testat mereu doar ca să fim siguri”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a făcut declarații despre perioada în care el și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus.

Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19. De asemenea, și partenera lui de viață, Andra, și cei doi copii ai lor au fost infectați cu coronavirus. Despre experiența prin care a trecut în acea perioadă a făcut declarații Cătălin Măruță într-un interviu pentru revista Viva.

”Ca să fim în siguranță, pentru că eu totuși merg la studio zilnic și intru în contact cu un număr de oameni, ne testam des. În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă. Sincer, abia aștepta să fie și el pozitiv, ca să nu mai stea separat de noi. Apoi au urmat cele 14 zile de izolare și… telemuncă!”, a spus Cătălin Măruță.


Cătălin Măruță spune tot despre experiența COVID-19. ”Această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea”

Prezentatorul de la Pro TV a mai afirmat că și-a luat toate măsurile de precauție, însă cu toate acestea s-a infectat.

”Nu am fost anunțați de o persoană cu care am fost în contact că s-ar fi îmbolnăvit, ne-am testat mereu doar ca să fim siguri. Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea”, a explicat el.

Cătălin Măruță a vorbit și despre simptomele pe care el și Andra le-au avut: ”Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros… Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”.

citește și...