Cătălin Măruță, nou atac la Bianca Drăgușanu. ”Poate să-l facă Gabi Bădălău”

02.06.2022, 18:49

După ce Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii mai multor scandaluri în lumea mondenă, prezentatorul TV îi oferă din nou motive de ceartă Biancăi Drăgușanu.  Vedeta a făcut noi afirmații incendiare la adresa blondinei. ”Poate să-l facă Gabi Bădălău, testul acuma”, a spus Cătălin Măruță la Pro TV.

Celebrul prezentator a aruncat, din nou, săgeți la adresa Biancăi Drăgușeanu, în direct, în timpul emisiunii sale. Măruță a comentat căsnicia pe care diva  a avut-o cu Victor Slav.

Toul a pornit de la discuția pe care Cătălin Măruță a avut-o cu psihologul Cristian Andrei despre importanța „testului zombie”, un test de personalitate pe care partenerii ar trebui să-l facă înainte de a începe o relație serioasă sau să facă un copil.

 

Cătălin Măruță, nou atac la Bianca Drăgușanu

„Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Direct la ei m-am gândit. Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie. Poate să-l facă Gabi Bădălău, testul acuma”, a spus Cătălin Măruță la Pro TV.

Cătălin Măruță a făcut o altă ironie la adresa Biancăi Drăgușanu, anul trecut. În noiembrie, vedeta l-a acuzat pe celebrul prezentator că este un om “pervers și viclean”, care nu își respectă angajamentele față de invitați.

”Bianca Drăgușanu este porțelan toată!”

Andreea Raicu vorbea despre lansarea noii sale cărți „Secrete aflate pe pielea mea”, iar Cătălin Măruță a intervenit și a făcut o remarcă privind pozele publicate de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, au fost cuvintele pe care Cătălin Măruță le-a rostit în direct.

Andreea Raicu a continuat și a spus că astfel de persoane nu mai par reale.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a răspuns Andreea Raicu.

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță în luna noimbrie a anului trecut. Moderatorul a întrebat-o dacă nu cumva se apropie și nunta cu Gabi Bădălau. Ulterior, blondina l-a acuzat pe moderator că nu a respectat lista de subiecte stabilită anterior cu producătoarea emisiunii.

„Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc, pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

citește și...