Cătălin Măruță, enervat de Cristina Spătar. „Zici că veniți la biserică aici, la spovedanie”. De ce a fost scos din sărite prezentatorul TV

19.02.2022, 12:23
Cătălin Măruță, enervat de Cristina Spătar. „Zici că veniți la biserică aici, la spovedanie”. De ce a fost scos din sărite prezentatorul TV

Cristina Spătar l-a scos din sărite pe Cătălin Măruță. Artista nu a înțeles regulile provocării cu sosuri iuți de la emisiunea  ”La Măruță”, unde a participat vineri. Prezentatorul s-a enervat atât de tare încât i-a explicat încă o dată vedetei care sunt regulile jocului. ”Nu știți despre ce e vorba?. Am rupt dracu întrebarea”, a răbufnit Cătălin Măruță. 

În ediția de vineri, 18 februarie, Cristina Spătar a participat la jocul din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta a criticată de Cătălin Măruță pentru că a refuzat să răspundă la numeroase întrebări. Mai mult, solista s-a plâns că trebuie să mănânce iute, chiar dacă știa care sunt regulile jocului.

Cristina Spătar l-a scos din sărite pe Cătălin Măruță

Cătălin Măruță i-a explicat artistei, la începutul jocului, care sunt regulile, însă le-a repetat încă o dată vedetei când aceasta l-a întrebat din nou ce are de făcut.

„Mi-a zis că a înțeles, da?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe unul dintre colegii săi din emisiune.

”Da, o să zic, Mirko Maschio”

Una dintre întrebările care a pus-o în încurcătură pe Cristina Spătar a fost legată de fostul iubit, Mirko Maschio. Întrebată ce partener i-a oferit cele mai scumpe cadouri, vedeta l-a menționat pe Mirko Maschio.

„Stai puțin! Ia-mă încet! Da, o să zic, Mirko Maschio. Am recunoscut”, a răspuns, într-un final, Cristina Spătar la întrebarea „Ce fost partener ți-a oferit cele mai scumpe cadouri”.

 

”Nu știți despre ce e vorba? Am rupt întrebarea”

Cătălin Măruță și-a pierdut cumpătul când vedeta a refuzat să răspundă la următoarele două întrebări pe care le-a primit. Artista a mărturisit că nu poate răspunde, pentru că nu s-a aflat niciodată în situațiile respective. În acel moment, Cătălin Măruță a rupt întrebările, deși a explicat că colegii săi s-au documentat pentru întrebările respective.

„Băi, nene, zici că veniți la biserică aici, la spovedanie. Nu știți despre ce e vorba? Vă dăm link-uri să vedeți emisiunea, să știți unde veniți.  Ai văzut că și eu sunt om, dacă tu ai spus că nu există, chiar dacă noi știam altceva, am rupt dracu întrebarea, că eu cred invitatul”, a răbufnit Cătălin Măruță.

citește și...