Cătălin Măruță: ”Cred că într-o familie au loc câți artiști vrei tu! Nu suntem în competiție!”

12.08.2020, 11:33
Cătălin Măruță: ”Cred că într-o familie au loc câți artiști vrei tu! Nu suntem în competiție!”
Cătălin Măruță: ”Cred că într-o familie au loc câți artiști vrei tu! Nu suntem în competiție!”

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a făcut declarații despre cei doi copii ai săi și ai Andrei.

Cătălin Măruță are o familie superbă alături de celebra cântăreață Andra și de cei doi copii ai lor, David și Eva. Prezentatorul de televiziune a vorbit despre micuții săi, care moștenesc talentul părinților lor și se pare că ar vrea să le calce pe urme.

”Cred că într-o familie au loc câți artiști vrei tu! Nu suntem în competiție! E foarte fain că Eva și David sunt dezinvolți și carismatici și dau semne că ar vrea să ne calce pe urme. Nu ar fi bucurie mai mare pentru Andra decât să cânte cu copiii ei, deja a început să facă asta.

Dar este încă devreme să ne dăm seama ce drum vor alege, se mai pot răzgândi de o mie de ori până vor avea de ales o profesie cu adevărat. Noi îi vom încuraja și îi vom sprijin, orice ar dori să facă”, a declarat Cătălin Măruță pentru tvmania.ro.

Prezentatorul de la Pro TV a explicat și cum petrece vacanța din acest an cu familia sa.

”Da, obișnuiam să mergem în vacanțe în destinații din apropierea României, cum ar fi Grecia sau Turcia, dar și în Spania, nu doar în România. Anul acesta ne relaxăm numai în țară. Nu e rău deloc, suntem foarte bucuroși că putem să le arătăm copiilor locuri minunate, unele dintre ele vizitate pentru prima oară de către ei”, a explicat el.

Ce surpriză îi pregătește soției de ziua sa de naștere

În data de 23 august, Andra își aniversează ziua de naștere. Cătălin Măruță a dezvăluit cum se pregătește pentru această zi.

”În fiecare an încerc să o surprind pe Andra cu un cadou, o petrecere sau o cină în doi. Anul acesta mă voi orienta în funcție de context: dacă vor fi sau nu restaurantele, deși se pare că nu e cazul să îmi fac speranțe în acest sens! Nici nu cred că o petrecere cu mulți prieteni nu e o idee inspirată.

Așadar, mă voi gândi la ce cadou i-ar face o mare bucurie și voi încerca să îi implic și pe Eva și David în realizarea lui sau în planificare. Cel mai probabil vom avea parte de un picnic romantic, în sufragerie. Nu îi spuneți și ei, să rămână secret!”, a mărturisit el pentru sursa citată.

citește și...