Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a vrut să calce pe urmele tatălui său

22.06.2020, 10:36
Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a vrut să calce pe urmele tatălui său
Ce meserii au avut părinții lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a vrut să calce pe urmele tatălui său

Prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță a făcut dezvăluiri despre părinții săi. Acesta a explicat cu ce s-au ocupat aceștia, mărturisind că a vut să calce pe urmele tatălui său.

Mama lui Cătălin Măruță a fost statician, în timp ce tatăl prezxentatorului de la Pro TV a fost judecător. De altfel, Cătălin Măruță a vrut să calce pe urmele tatălui său și a terminat Facultatea de Drept.

Cătălin Măruță, alături de mama sa

”Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a spus Cătălin Măruță pentru life.ro.

”Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător. Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie”, a mai spus el.

Tatăl său, dezamăgit că nu a făcut facultatea la Stat

Cătălin Măruță, alături de tatăl și bunicul său

Cătălin Măruță a făcut Dreptul la o universitate privată din Capitală, lucru de care tatăl său a fost dezamăgit.

”La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat. Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, a povestit soțul Andrei.

A pledat în instanță

Cătălin Măruță a afirmat că a pledat în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

”Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

citește și...