Cătălin Măruță a revenit la emisiunea de la Pro TV. ”Eram mai epuizat de acasă”

16.02.2021, 09:35
Cătălin Măruță a revenit la emisiunea de la Pro TV. ”Eram mai epuizat de acasă”
Cătălin Măruță a revenit la emisiunea de la Pro TV. ”Eram mai epuizat de acasă”

Cătălin Măruță a revenit la cârma emisiunii pe care o moderează de ani de zile la Pro TV.

Luni, 15 februarie 2021, Cătălin Măruță a apărut în platoul emisiunii ”La Măruță”, pe care o moderează la pro TV. Acesta a stat izolare la domiciliu după ce a fost infectat cu coronavirus. A fost înlocuit la emisiune de multe vedete, care au fost prezente în platou, în timp ce el a intrat în direct prin skype la show-ul respectiv.  În ediția de luni a emisiunii, Cătălin Măruță s-a declarat bucuros că s-a întors în platou, afirmând că i-a fost foarte dor de colegii săi.

“M-am întoooooors, yes, yes, yes! Eram mai epuizat de acasă decât dacă făceam emisiunea de aici, din platou. Alergam parcă pe lângă teren, nu eram pe teren. Mi-au lipsit foarte tare oamenii de aici. Vă mulțumesc vouă, care ați ținut emisiunea de aici”, a declarat Cătălin Măruță, citat de click.ro.

Cătălin Măruță a anunțat în mediul online că este infectat cu COVID-19

Cătălin Măruță a anunțat în mediul online că s-a infectat cu COVID-19.

Acesta a stat 14 zile în izolare împreună cu familia sa.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis la acea vreme Cătălin Măruță pe Instagram.

citește și...