Anunțul făcut de Horia Brenciu. ”M-a sunat Cătălin Măruță”

08.02.2021, 09:40
Anunțul făcut de Horia Brenciu. ”M-a sunat Cătălin Măruță”
Anunțul făcut de Hoia Brenciu. ”M-a sunat Cătălin Măruță”

Horia Brenciu și-a anunțat fanii din mediul online că îi va ține locul lui Cătălin Măruță la emisiunea pe care acesta o moderează la postul de televiziune Pro TV.

După ce s-a aflat că prezentatorul Cătălin Măruță este infcectat cu noul coronavirus, mai multe vedete i-au țiut locul acestuia la emisiunea de la Pro TV. Luni, 8 februarie, cel care va  prezenta din platou emisiunea ”La Măruță” este binecunoscutul artist Horia Brenciu. Acersta o va avea lături de el pe Andreea Raicu.  Vestea a fost dată chiar de Horia Brenciu pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Breaking News! M-a sunat Catalin Maruta! E in carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță! O sa am și o parteneră: Andreea Raicu! ? Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa?”, le-a transmis Horia Brenciu celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Cătălin Măruță a anunțat că este infectat cu COVID-19

Cătălin Măruță este infectat cu COVID-19.

Acesta a anunțat în urmă cu câteva zile că va sta acasă timp de 14 zile cu familia sa.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis Cătălin Măruță pe Instagram.

citește și...