Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, primele declarații despre copil. „Cât mai curând”

24.02.2022, 15:49

Cătălin Cazacu și  Ramona Olaru au făcut primele declarații despre primul copil. Cei doi se pregătesc să devină părinți. Asistenta TV a declarat, recent, că își dorește un copil și lucrează la acest aspect „Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând”, a declarat Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de câteva luni. Cei doi par extrem de îndrăgostiți, iar recent cuplul a dezvăluit că își doresc să își fructifice iubirea și să aibă un copil.

Ramona și Cătălin au participat la premiera filmului în care Smiley joacă primul lui rol într-un film de lungmetraj, iar cei doi au început să vorbească despre planurile lor de a avea un copil.

Cătălin Cazacu și  Ramona Olaru, primele declarații despre primul copil

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru pentru Antena Stars.

Chiar dacă sunt extrem de ocupați, datorită meseriilor pe care le au, cei doi îndrăgostiți au spus că își fac timp să se vadă de ce puțin două ori pe zi, la prânz, când mănâncă împreună, și seară, când își doresc să urmărească un film sau să ia cină.

Cei doi petrec timp împreună

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm”, a explicat asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Catalin Cazacu a mărturisit că trăieste ”o perioadă frumoasă” a vietii lui.

„Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

citește și...