Cătălin Cazacu dă detalii despre fiul său. ”Am un mod de parenting poate mai diferit”

04.10.2022, 15:41
Cătălin Cazacu dă detalii despre fiul său. ”Am un mod de parenting poate mai diferit”
Cătălin Cazacu dă detalii despre fiul său.

Binecunoscutul sportiv Cătălin Cazacu, în vârstă de 38 de ani, are un copil cu o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, Nicoleta Delinescu.  Cătăliun Cazacu a făcut declarații despre fiul său, Andrei, și despre cum se descurcă în rolul de părinte. ”Am un mod de parenting poate mai diferit”, a mărturisit sportivul.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce primul ei soț a încetat din viață. În prezent, Cătălin Cazacu are o relație cu vedeta de televiziune Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu a făcut declarații, pentru catine.ro, despre fiul său, Andrei, și despre cum se descurcă în olul de părinte.

Cătălin Cazacu dă detalii despre fiul său. ”Nu locuiește cu mine, ci acolo unde este mai bine pentru el să locuiască”

”Am un mod de parenting poate mai diferit, poate și din cauza faptului că el nu locuiește cu mine, ci acolo unde este mai bine pentru el să locuiască, este la școală și stă lângă cine îi poate oferi atenție, respectiv bunicii lui. Timpul pe care îl avem împreună este folosit în mod constructiv. S-a apucat de sport, îmi calcă pe urme, nu pentru că mi-am dorit eu, ci pentru că și-a dorit el. L-am dus la concurs și i-am spus că dacă nu câștigă locul 1, nu va merge mai departe”, a mărturisit Cătălin Cazacu.

”Cred că cel mai bun sfat pe care i l-am dat a fost acela că doar locul 1 contează și că trebuie să fii bun în ceea ce faci, indiferent de meserie. Dacă mâine se apucă de tăiat lemne, să fie cel mai bun tăietor de lemne. Deci, orice lucru trebuie să fie făcut bine, altfel nu trebuie făcut”, a mai declarat sportivul.

 

citește și...