Cătălin Cazacu, criticat de mama copilului său. ”S-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata”

10.09.2022, 15:37
Cătălin Cazacu, criticat de mama copilului său. ”S-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata”
Cătălin Cazacu, criticat de mama copilului său

Binecunoscutul sportiv Cătălin Cazacu are un copil cu o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere, Nicoleta Delinescu. Aceasta a făcut dezvăluiri despre relația cu motociclistul, dar și despre fiul pe care îl au împreună. ”S-a săturat să tot cunoască altă și altă prietenă a lui tata”, a spus Niko Delinescu într-un interviu.

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, dar este cunoscut în showbiz și pentru succesul pe care îl are în rândul reprezentantelor sexului frumos. Interpreta de muzică de petrecere Niko Delinescu și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Din relația lor a rezultat un copil, un băiat care se numește Andrei. Artista l-a cunoscut pe sportiv la un an după ce primul ei soț a încetat din viață. În prezent, Cătălin Cazacu are o relație cu vedeta de televiziune Ramona Olaru.

Niko Delinescu a vorbit despre viața tumultuoasă a lui Cătălin Cazacu, despre relația dintre ei, dar și despre fiul pe care îl au împreună într-un intervu pentru click.ro.

Cătălin Cazacu, criticat de mama copilului său. ”Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui”

”Relația mea cu Cătălin a fost și va fi una frumoasă! Ca părinți, pot să spun că avem cea mai specială relație și sper să fie un exemplu pentru toate persoanele care se află în situația noastră! Cu cât Andrei crește, relația pe care o are cu Cătălin e tot mai apropiată și deja ar vrea să ne mutam la București, să fie cât mai aproape de tatăl lui și ,bineînțeles, de echipa pentru care concurează la motociclism. Pe Ramona nu o cunosc personal, nu pot să am nicio părere despre relația lor. Ceea ce mai văd și eu în presă și aflu de la apropiații lui Cătălin este că relația lor e din același tipar ca celelalte relații pe care le-a avut. Eu sper ca el să aleagă cu inima când va face pasul și sper să fie cât mai curând o stabilitate în viața lui. Asta o spun spre binele lui Andrei care s-a săturat să tot cunoască altă și altă ”prietenă a lui tata””, a declarat Niko Delinescu.

Sunt o femeie împlinită și liniștită, fericită pot să spun că sunt, în calitate de mamă. Sunt foarte fericită pentru copilul reușit pe care îl am”, a mai spus fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.

 

 

citește și...