Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi, în direct la TV! Ce l-a deranjat atât de tare pe fostul iubit al Ramonei Olaru

15.12.2022, 21:19
Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi, în direct la TV! Ce l-a deranjat atât de tare pe fostul iubit al Ramonei Olaru
Cătălin Cazacu a izbucnit în lacrimi, în direct la TV! Ce l-a deranjat atât de tare pe fostul iubit al Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi la tv. Prezentatorul matinalului de la Antena Stars nu trece printr-o perioadă tocmai bună din cauza certurilor dese cu Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Zilele trecute, Ramona Olaru a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin Cazacu, deși acesta o ceruse de soție în vară. Deși toată lumea se aștepta să se căsătorească și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit înainte de Sărbători.

Asistenta de la Antena 1 a făcut primele declarații despre separarea de Cazacu. Ea a recunoscut că nu-și mai vorbesc deloc. Se pare că situația l-a afectat destul de mult și pe prezentatorul de la Antena Stars, deși el nu a comentat nimic până acum pe acest subiect.

Cătălin Cazacu suferă după despărțirea de Ramona Olaru

Recent, în emisiunea pe care o moderează dimineața, Cătălin Cazacu i-a uimit pe toți când a lăcrimat, explicând că a fost comparat mereu cu un crai de Dorobanți.

„Nu mă deranjează că în lacrimi sunt, asta am spus, nu mă deranjează „marele crai”, dar de Dorobanți, nu am fost niciodată în Dorobanți. Eu de când m-am mutat în București nu am prins Decebal și nici Dorobanți.”, a declarat Catalin Cazacu, pentru Antena Stars.

Dacă toată lumea se aștepta să fie vorba despre Ramona Olaru, ei bine, situația a stat altfel. Se pare că telefonul motociclistului nu mai funcționa, motiv pentru care a fost declarat ”mort”, în cele din urmă.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici în relația noastră, dar dacă nu făcea ce a făcut nu se ajungea aici. Vreau să îi reproșez că a plecat și nu a anunțat. Nu știu motivul, în sufletul meu sunt terminat”, a mai adăugat prezentatorul TV.

În vara lui 2022, Cătălin Cazacu a cerut-o de soție pe Ramona Olaru, despre care afirma că este sufletul lui pereche. Din păcate, povestea lor a ajuns la final acum.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la „Teo Show”.
citește și...