Cătălin Botezatu, despre ”Bravo, ai stil”: „M-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt”

01.06.2020, 17:05
Cătălin Botezatu, despre ”Bravo, ai stil”: „M-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt”
Cătălin Botezatu, despre ”Bravo, ai stil”: „M-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt”

Designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, acolo unde este unul dintre jurați.

Cătălin Botezatu a fost întrebat despre un eventual sezon mixt al competiției ”Bravo, ai stil”, la care să paticipe atât femei, cât și bărbați.

”Chiar m-am gândit cum ar fi să avem și un sezon mixt. Cu siguranță ar fi fost o competiție cu multe surprize, o provocare uriașă, atât pentru fete și băieți, cât și pentru noi, jurații. Interesul ar fi și mai mare din partea publicului, deoarece cei care ne urmăresc ediție de ediție „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt atât femei, cât și bărbați”, a declarat creatorul de modă pentru tvmania.ro.

”Îmi place ceea ce fac în televiziune”

Cătălin Botezatu a mărturisit că îi place ceea ce face în televiziune și se consideră norocos pentru că face ceea ce îi place.

”Îmi place ceea ce fac în televiziune. Am grijă să pun un echilibru, să nu fiu epuizat și să duc la capăt, cu succes, toate planurile. Uneori, mi-e greu, pentru că sunt foarte multe lucruri la care, poate, trebuie să renunț și aici mă refer la nopți care devin din ce în ce mai scurte, dar mă descurc. Sunt un norocos al soartei, ceea ce fac, fac cu plăcere”, a afirmat binecunoscutul designer.

Despre emisiunea ”Bravo, ai stil”

Emisiunea ”Bravo, ai stil” este un show în care concurentele încearcă să demonstreze că au stil și că pot alege obiecte vestimentare care să le pună cât mai bine în valoare. Emisiunea este difuzată de postul de televizine Kanal D și este moderată de Ilinca Vandici. Din juriul concursului fac parte creatorul de modă Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Cel mai recent sezon al show-ului a fost suspendat pe durata pandemiei de coronavirus. Primul sezon al emisiunii de la Kanal D a debutat în data de 22 august 2016.

citește și...