Cătălin Botezatu, despre petrecerea de ziua sa. ”La mine în living e o mare așa de pungi. Am cărat până dimineață cadouri”

06.12.2022, 16:21
Cătălin Botezatu, despre petrecerea de ziua sa. ”La mine în living e o mare așa de pungi. Am cărat până dimineață cadouri”
Cătălin Botezatu, despre petrecerea de ziua sa

Designerul Cătălin Botezatu și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute și a avut parte de o petrecere de zile mari. Creatorul de modă a dat detalii despre cum a petrecut și despre cadourile pe care le-a primit. ”La mine în living e o mare așa de pungi. Am cărat până dimineață cadouri”, a declarat acesta la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

În data de 3 decembrie 2022, Cătălin Botezatu și-a aniversat ziua de naștere. Creatorul de modă a împlinit 56 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au participat numeroase vedete din showbiiz-ul autohton.

Prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, designerul a dat detalii despre petrecere și despre cadourrile pe care le-a primit.

Cătălin Botezatu, despre petrecerea de ziua sa. ”Am primit haine, telefoane, brichete scumpe, niște chestii cu briliante”

 

“A fost frumos. A fost sublim! Aș fi vrut să țină mai mult! (…) Am primit haine, telefoane, brichete scumpe, niște chestii cu briliante. La mine în living e o mare așa de pungi. Am cărat până dimineață cadouri. Nici nu am apucat să le desfac pe toate”, a spus Cătălin Botezatu.


“Știu că foarte multă lume mă iubește, dar aș vrea să fiu iubit pentru omul Cătălin Botezatu. Pentru că sunt un om ok… nu pentru că am bani sau că îi pot ajuta în anumite momente. Vezi când e vorba de asta, ai așa un gust amar. Dar mulți mă iubesc în anumite momente pentru că îi pot ajuta. Oricum îi ajut dacă pot. De multe ori mă simt singur, dar eu de exemplu nu pot să spun că am depresii”, a adăugat acesta.

 

Pe ce femeie a pus ochii Cătălin Botezatu. ”La mine sunt mereu variante din astea imposibile”

Cătălin Botezatu a mărturisit și că a pus ochii pe cineva din showbiz, însă nu a dezvăluit numele femeii pe care vrea s-o cucerească.  “Îmi doresc în continuare să fac prezentări a la grande, să mă autodepășesc. Să fiu sănătos, pentru că asta este cel mai important. Dacă nu ești sănătos nu poți să faci nimic. Și îmi doresc așa un gram de fericire cu cine știu eu și cu cine vreau eu. Că am deja, îți dai seama că am pe cineva în vizor. Acum nu știu dacă îmi iese. La mine sunt mereu variante din astea imposibile. Nu cred că știe ea… a văzut așa ceva. Tot din showbiz este”, a afirmat designerul.


La aceeași emisiune, ceatorul de modă a dezvăluit că, de-a lungul vieții, a avut parte și de trădări: “Am fost trădat de oameni cărora le-am oferit foarte mult credit, în care am avut foarte foarte multă încredere, pentru care aș fi băgat mâna în foc că nu mă vor trăda și m-au trădat, m-au vândut. Vorbim acum de prima parte a vieții mele, care tu știi foarte bine a fost una destul de sinoasă”.

 

citește și...