Cătălin Botezatu, despre femeile din viața lui. ”Marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață”

31.10.2022, 14:09
Cătălin Botezatu, despre femeile din viața lui. ”Marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață”
Cătălin Botezatu, despre femeile din viața lui

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Aceasta a făcut declarații despre femeile din viața sa, care i-au marcat viața. ”Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață”, a mărturist binecunoscutul designer despre una dintre marile sale iubiri.

Cătălin Botezatu a avut dintotdeauna mare succes la reprezentantele sexului frumos.

Despre femeile din viața lui, dar și despre viața sa sentimentală a dat acesta detalii pentru revista Viva.

Cătălin Botezatu, despre femeile din viața lui. ”Am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea”

”Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice. Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat”, a mărturisit Cătălin Botezatu.


Despre cum este viața sa sentimentală în prezent, creatorul de modă a dezvăluit: ”Haos. Este o perioadă destul de aglomerată, am ales de mult drumul bătătorit al muncii și al carierei și nu mai am timp de relații, de iubire. Sunt într-un carusel profesional și nu știu ce să fac, dacă să mă opresc o secundă să mă gândesc la mine sau să continui ceea ce îmi aduce niște satisfacții extraordinare. Este greu să alegi între o carieră fulminantă și o viață liniștită”.

 

 

citește și...