Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui. ”Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială”

05.12.2022, 13:32
Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui. ”Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială”
Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui

Binecunoscutul designer Cătălin Botezatu și-a aniversat ziua de naștere zilele trecute și a avut parte de o petrecere de zile mari. Creatorul de modă și-a făcut și un cadou cu totul special cu această ocazie. ”Ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială”, a dat acesta detalii la postul de televiziune Antena Stars.

În data de 3 decembrie 2022, Cătălin Botezatu și-a aniversat ziua de naștere. Creatorul de modă a împlinit 56 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au participat numeroase vedete din showbiiz-ul autohton.

De ziua sa de naștere, designerul și-a făcut un cadou de fițe. Acesta a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stas, că și-a cumpărat o mașină de lux de care este mai mult decât încântat.

Ce cadou și-a făcut Cătălin Botezatu de ziua lui. ”Este navă spațială”

„Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…) Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (…) Mi-au zis: ”Coboară puțin” (…) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața”, a explicat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

„Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, se arate masculinitate (…) E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain”, a adăugat designerul.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre averea lui

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes creatori de modă de la noi, cu numeroase afaceri. La podcastul lui lui Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a vorbit despre averea sa care, potrivit zvonurilor s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro. Acesta a afirmat că este posibil ca aceasta să fie suma, însă a declarat că nu îi place să vorbească despre bani pentru că se pare un subiect vulgar.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! (…) Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a declarat Cătălin Botezatu, notează wowbiz.ro.

Designerul a vorbit și despre afacerile sale și despre cum a reușit să se descurce în perioada pandemiei de coronavirus. ”Am deschis un magazin la Londra, există Viggo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din malluri, avem magazine în toate mallurile din București și din țară”, a explicat el.

„Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. (…) Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. (…) E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu”, a completat acesta.

citește și...