Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice. ”Eu zic că nu-i nevoie de nimic”

23.10.2022, 13:38
Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice. ”Eu zic că nu-i nevoie de nimic”
Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de an, a vorbit deschis despre intevențile de ordin estetic. Celebrul designer a declarat răspicat că nu a recus la nicio operație de acest gen. ”Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic”, a afrmat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu are 55 de ani, dar nu își arată nici pe departe vârsta.

Creatorul de modă are u look de invidiat. Acesta a declarat categoric, pentru click.ro, că nu a recurs la nicio intervenție de ordin estetic.

Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice. ”Niciuna nu am făcut, deocamdată!”

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic”, a spus Cătălin Botezatu.

”Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!”, a mai spus acesta.

Ce spunea Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...