Cătălin Botezatu, despre iubita sa secretă. ”Este foarte tânără și este roșcată”

02.11.2020, 11:44
Cătălin Botezatu, despre iubita sa secretă. ”Este foarte tânără și este roșcată”
Cătălin Botezatu, despre iubita sa secretă. ”Este foarte tânără și este roșcată”

Designerul Cătălin Botezatu a mărturisit că are o relație secretă. Acesta a dat câteva detalii despre iubita sa.

La postul de televiziune Antena 3, creatorul de modă Cătălin Botezatu a mărturisit că există o femeie în viața sa. Acesta a dat câteva amănuntre despre iubita sa secretă. “E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon (…) Este foarte tânără şi este roşcată”, a spus Cătălin Botezatu, vineri, la emisiunea ”Show Blitz”.

De asemenea, designerul a vorbit și despre femeia pe care spune că nu poate să o uite niciodată, Dana Opsitaru. ”Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon. (…) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată”, a afirmat el.

Cătălin Botezatu nu crede în căsătorie

Designerul a afirmat că nu crede în căsătorie. ”Nu, nu cred în instituția căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veșnicie fără a avea nevoie de un act”, a adăugat el.

Creatorul de modă a explicat că a rămas în relații bune cu toate fostele sale iubite. ”Cu toate, inclusiv cu Valeria Marin. Niciodată nu am încheiat o relație supărat pe cineva. Consider că suntem civilizați și dacă dragostea se termină într-o relație nu înseamnă că nu putem rămâne prieteni. Au fost femei foarte inteligente”, a spus el.

Acesta a dezvăluit și ce femei din viața sa și-au pus amprenta asupra sa.”Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru cu care am avut o relație de peste șapte ani și datorită căreia, poate, am și făcut fashion. Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model și sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat pașii către lumea modellingului și pe care am iubit-o foarte mult”, a încheiat Cătălin Botezatu.

citește și...