Cătălin Botezatu, despre cele mai grele momente din viața sa. ”Am ținut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni”

01.01.2021, 16:45
Cătălin Botezatu, despre cele mai grele momente din viața sa. ”Am ținut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni”
Cătălin Botezatu, despre cele mai grele momente din viața sa. ”Am ținut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a trecut  prin clipe dificile.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a făcut declarații despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am avut cancer, am suferit 5 operaraţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge. Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România. Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în asemenea situaţii tot singur te simţi”, a mărturisit el, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu, despre momentele dificile prin care a trecut: ”M-a durut când am fost închis”

Binecunoscutul designer și-a amintit și de perioada în care a fost închis, în urmă cu mulți ani.

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”, s-a confesat creatorul de modă.

Designerul a afirmat că se simte singur. „Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie. Am muncit enorm pentru tot ceea ce am. Am avut mereu încredere în tot ceea ce pot să fac. Viaţa mea e o telenovelă lungă, s-ar face multe episoade. Am fost încercat în viaţă, mi-am asumat fiecare episod din viaţa mea. Nu pot să spun că sunt un om care nu are regrete. Mereu am avut câte ceva de învăţat”, a mai spus acesta.

citește și...