Cătălin Botezatu: ”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că…”

01.09.2020, 10:44
Cătălin Botezatu: ”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi  și că...”
Cătălin Botezatu: ”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că...”

Designerul Cătălin Botezatu și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri legate de viața sa.

Cătălin Botezatu a acordat un interviu pentru revista Viva în care a făcut declarații de suflet. Acesta a mărturisit că are regrete legate de oamenii din viața sa.

”Aș avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut de toate, dar mai e loc de multe altele”, a spus creatorul de modă.

Despre viața sa amoroasă, Cătălin Botezatu a afirmat:

”Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum este acum”.

Ce îl face fericit pe Cătălin Botezatu

Binecunoscutul designer a explicat că a găsit fericirea în lucrurile simple.

”Întotdeauna am găsit fericirea în lucrurile simple, în momentele frumoase. Am învățat, odată cu maturitatea, să mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de un om care mă face fericit, fie că este partenera de viață sau prietenii mei.

Sunt fericit când ies cu prietenii mei la masă, sunt fercit când mă duc la pensiunea lui Mary, la munte. Ea are grijă de mine ca de copilul ei și zâmbetul ei cald îmi aduce fericirea.

Sunt fericit când am senzația că Gucci, cățelușul meu de șase luni, îmi zâmbește, după ce îl cert. Deh, face prostioare! Sunt norocos din acest punct de vedere, pentru că am parte de momente în care pot spune că sunt fericit”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

citește și...