Cătălin Botezatu: ”Au fost multe femei pe care le-am refuzat”

08.09.2020, 10:07
Cătălin Botezatu: ”Au fost multe femei pe care le-am refuzat”
Cătălin Botezatu: ”Au fost multe femei pe care le-am refuzat”

Designerul Cătălin Botezatu a fost dintotdeauna un bărbat dorit de femei. Creatorul de modă a mărturisit că a refuzat multe femei de-a lungul vremii și a explicat și care a fost motivul.

Cătălin Botezatu a fost și rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Designerul a avut relații cu femei celebre, însă a mărturisit că au existat și femei pe care le-a refuzat.

”Femeia ideală, în viziunea mea, trebuie să fie frumoasă, am trăit în lumea asta, printre femei frumoase. Îmi plac femeile care au un simţ dezvoltat al umorului, care ştiu să mă facă fericit, care ştiu să râdă şi să plângă alături de mine.

Au fost multe femei pe care le-am refuzat, dar nu pentru că nu îmi plăceau, ci pentru că, poate, nu erau genul meu sau erau prea insistente”, a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Creatorul de modă a afirmat că este un bărbat greu de cucerit pentru că este pretențios.

”Da, sunt foarte greu de cucerit şi pretenţios. Trebuie să ai foarte multe calităţi”, a mai spus el.

Care este starea sa de sănătate

Cătălin Botezatu, în vârstă de 53 de ani, a suferit o operație la colon anul trecut, iar de-a lungul anilor a avut și probleme cardiace. Acesta a explicat care este starea sa de sănătate în prezent.

”Sunt foarte bine cu sănătatea, în aceste momente aştept să merg la control, în Turcia, atunci când terminăm filmările pentru “Bravo, ai stil Celebrities”. Sunt foarte prudent, dar optimist, şi cred că totul va decurge perfect”, a declarat designerul pentru sursa menționată.

Pandemia i-a afectat afacerile

Cătălin Botezatu a recunoscut că pandemia i-a afectat afacerile, însă a avut de câștigat din contractele de imagine.

“Chiar dacă nu am avut prezentări de modă şi lucrurile s-au încetinit într-o oarecare măsură, contractele de imagine s-au înmulţit, s-au dublat chiar. O parte din afacerile mele au fost afectate. Aşa cum se ştie, fabricile au fost închise, au fost pierderi, am închis magazine, dar am luat-o ca atare, ne-am asumat. Cu toţii am pierdut şi dacă suntem puternici o vom lua de la capăt şi vom recupera”, a explicat el.

citește și...