Cătălin Botezatu: ”Aș intra și în politică”

18.07.2020, 09:44
Cătălin Botezatu: ”Aș intra și în politică”
Cătălin Botezatu: ”Aș intra și în politică”

Renumitul designer Cătălin Botezatu a afirmat că ar intra în politică. Creatorul de modă a făcut declarații neașteptate.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena 3, că și-ar dori ca la bătrânețe să se retragă într-o altă țară și să fie ambasador. Botezatu a mai spus că nu exclude posibilitatea de a intra în politică.

“Mi-aş dori la bătrâneţe să mă retrag într-o ţară străină, să fiu ambasador al unei țări, să reprezint România, cu multă responsabiliatte şi corectitudine. Aş intra şi în politică, dacă lucrurile s-ar schimba, de ce nu. Dar cu riscul de a spune lucrurilor pe nume şi ar deranja”, a declarat Cătălin Botezatu.

Ce spune Mădălin Voicu despre posibilitatea ca Botezatu să intre în politică

Violonistul și politicianul Mădălin Voicu a ciomentat pe marginea posibilității ca designerul Cătălin Botezatu să intre în politică.

“Cătălin Botezatu este un nume, nu putem vorbi despre vreun anonim. Mai ales că e și un băiat educat, are și experiență. E și recunoscut. Decât atâția gherțoi care sunt în Parlament sau în nu știu ce funcții.. El poate să aibă, prin experiența pe care o are, un cuvânt de spus. Eu am destul de multă experiență cu Parlamentul. Acolo intră oameni care sunt recomandați de diferite persoane răspunzătoare de anumite județe”, a spus Mădălin Voicu.

Cătălin Botezatu a avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

 

citește și...