Cătălin Botezatu, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la ‘Bravo, ai stil!’

13.08.2021, 13:52
Cătălin Botezatu, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la 'Bravo, ai stil!'

Cătălin Botezatu a vorbit despre plecarea lui de la ‘Bravo, ai stil!’ Designerul și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce a stat la baza deciziei sale.

Cătălin Botezatu a surprins pe toată lumea când a anunțat că și-a dat demisia de la ‘Bravo, ai stil!’ Recent, creatorul de modă a făcut lumină și a mărturisit de ce a părăsit emisiunea. Botezatu a precizat că se va axa pe alte proiecte, nicidecum nu va lua o pauză.

Cătălin Botezatu, adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la ‘Bravo, ai stil!’

El a spus că în perioada filmărilor de la ‘Bravo, ai stil!’ îi era foarte greu să se ocupe și de alte proiecte personale.

‘După „Bravo, ai stil’ nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta și în următoarea perioadă.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil’ cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine, foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc’, a spus Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că suferă de cancer

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, el a făcut declarații dureroase despre momentele în care a aflat că are cancer.

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat Cătălin Botezatu la tv.

citește și...