Cătălin Bordea vine în juriul ”iUmor”

09.04.2022, 11:05
Cătălin Bordea vine în juriul ”iUmor”
Cătălin Bordea vine în juriul ”iUmor”

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în această ediție un coleg nou de juriu. Cătălin Bordea este juratul-surpriză din cea mai nouă ediție ”iUmor”, care va fi difuzată duminică, de la 20.00, la postul de televiziune Antena 1. ”Am avut emoții foarte mari”, mărturisește Cătălin Bordea în emisiune.

Cătălin Bordea i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului-surpriză. „Am avut emoții foarte mari pentru că nu am mai fost niciodată jurat”, a spus cel mai nou jurat iUmor. „Cu toate acestea, m-am distrat foarte tare. M-am simțit exact ca băieții ăia care stau în ultima bancă la școală și care fac glume mereu. S-a creat o chimie foarte faină între noi și le mulțumesc Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru primirea frumoasă. M-am simțit foarte bine și după emisiune chiar mi-am sunat soția și i-am spus că a fost distractiv”, a adăugat acesta.

În cea mai nouă ediţie iUmor, Cătălin Bordea va simţi pe propria-i piele tratamentul juraţilor iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența lui Cătălin Bordea în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

citește și...