Cătălin Bordea pleacă de la ”Xtra Night Show”. Unde va apărea

13.05.2022, 12:57
Cătălin Bordea pleacă de la ”Xtra Night Show”. Unde va apărea
Cătălin Bordea pleacă de la ”Xtra Night Show”. Unde va apărea

Cătălin Bordea, în vârstă de 37 de ani, nu va mai apărea la emisiunea ”Xtra Night Show”, transmisă de postul de televiziune Antena Stars. Anunțul a fost făcut chiar de moderatorul emisiunii respective, Dan Capatos. Motivul pentru care co-prezentatorul nu va mai fi prezent în platoul ”Xtra Night Show” este faptul că acesta va fi implicat într-un nou proiect.

După zece ani, Cătălin Bordea nu va mai fi co-prezentator la ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars. Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, a anunțat în direct că joi a fost ultima ediție a lui Cătălin Bordea.

Motivul pentru care co-prezentatorul nu va mai fi prezent în platoul ”Xtra Night Show” este faptul că acesta va fi implicat într-un nou proiect.

Cătălin Bordea pleacă de la ”Xtra Night Show”. ”Dacă va veni, aici vom fi și îl vom primi cu mare drag”

Deși Dan Capatos a spus că este de părere că Cătălin Bordea nu se va mai întoarce niciodată pe postul de co-prezentator de la ”Xtra Night Show”, comediantul a ținut să precizeze că oricând s-ar putea întoarce înapoi la postul pe care l-a avut până acum.

”Dacă va veni, aici vom fi și îl vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceae ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a declarat Dan Capatos, notează spynews.ro.

În timpul emisiunii de joi, au fost difuzate mai multe imagini de la primele ediții cu Dan Capatos și Cătălin Bordea, acolo unde co-prezentatorul a intrat în echipă în urmă cu 10 ani.

citește și...