FOTO / Cât i-a costat piscina din curtea casei pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea”

23.06.2022, 13:16
FOTO / Cât i-a costat piscina din curtea casei pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea”
Cât i-a costat piscina din curtea casei pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, și soțul său, muzicianul Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani, și-au amenajat o super piscină în curtea vilei lor. Cei doi au dat detalii despre construcția din curtea casei și au dezvăluit cât a constat amenajarea piscinei. ”Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea”, a spus Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut de curând o investiție serioasă și și-au amenajat o supe piscină în curttea vilei în care locuiesc. despre cât a costar amenajarea piscinei respective au dat detalii cei doi la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Cât i-a costat piscina din curtea casei pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Peste 20.000 de euro”

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au explicat cei doi, potrivit spynews.ro.


”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai spus Tavi Clonda.

De la ce pornesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda a dat detalii despre mariajul său cu Gabriela Cristea pentru impact.ro. Acesta a dezvăluit de la ce pronesc discuțiile în cuplul lor, dar și cine este primul care cedează într-o situație tensionată.

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a explicat și care sunt secretele care fac ca un mariaj să funcționeze: ”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”.

citește și...