Cât de sexy e Mihaela Rădulescu pe platourile de filmare de la ”Ferma”. ”Arăți perfect!”

30.08.2020, 09:52
Cât de sexy e Mihaela Rădulescu pe platourile de filmare de la ”Ferma”. ”Arăți perfect!”
Cât de sexy e Mihaela Rădulescu pe platourile de filmare de la ”Ferma”. ”Arăți perfect!”

Mihaela Rădulescu are 51 de ani, dar arată spectaculos. Vedeta are apariții sexy pe platourile de filmare de la show-ul ”Ferma”.

Aflată pe platourile de filmare de la show-ul ”Ferma”, Mihaela Rădulescu și-a încântat admiratorii cu câteva fotografii. Vedeta a pozat îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare neagră, care i-a pus foarte bine în valoare atuurile fizice: picioarele lungi și tonifiate, dar și decolteul înnebunitor.

Fanii nu au putut să nu remarce cât de sexy este vedeta, indiferent de ce ținute ar purta.

”Superbă”, ”Wow, ce frumoasă și sexy ești”, ”Arăți perfect”, ”Cea mai sexy”, ”Frumoasă femeie”, ”O doamnă superbă”, ”Fermecătoare”, ”Atâta frumusețe cum poți să duci?”, ”Foarte sexy”, a fost lăudată Mihaela Rădulescu de internauți.

Se află în România pentru ”Ferma”. Cine sunt concurenții

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

Cum se desfășoară filmările

Mihaela Rădulescu a vorbit, într-un interviu, despre măsurile de siguranță care se iau pe platourile de filmare pentru ”Ferma”.

”Purtăm toți mască. Suntem toți disciplinați și mă bucur că înțelegem toți că e despre noi toți. Sigur că pentru cei care apărem în fața camerelor scoatem masca, dar avem distanță între noi, cel puțin trei metri. Să nu creadă cineva că nu ne place să purtăm mască.

Purtăm în afara momentelor de filmare, iar la filmare, în măsura în care nu suntem aproape de nimeni, scoatem ca să mai auzim și ce vorbim, să mai vedeți o expresie.

Am încercat nu numai să respectăm regulile, dar și să fim bine sănătoși cu toții, noi echipa, concurenții. Ținem mult să ieșim la fel de sănătoși cum am intrat în povestea asta”,a spus ea.

citește și...