Cât de frumoasă s-a făcut fata lui Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani

15.08.2020, 10:40
Cât de frumoasă s-a făcut fata lui Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani
Cât de frumoasă s-a făcut fata lui Răzvan Simion! Ianca a împlinit 16 ani

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a aniversat-o zilele acestea pe fiica sa. Ianca a împlin it 16 ani.

De ziua de naștere a fiicei sale, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a publicat o fotografie în care apare alături de Ianca. Fata lui Răzvan s-a transformat într-o domnișoară superbă. Imaginea cu ea postată de Răzvan Simion a adunat peste 18.000 de like-uri și numeroase comentarii în care Ianca este lăudată pentru frumusețea ei.

”Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea!”, este mesajul pe care Răzvan Simion l-a transmis de ziua de naștere a fiicei sale.

”Este foarte frumoasă”, ”Ce bine îți seamănă”, ”La mulți ani prințesei tale, Răzvan”, ”Este foarte frumoasă așa naturală”, ”Să-ți trăiască fata”, ”Ce fată frumoasă ai”, Aceeași privire, aceleași trăsături”, ”Fată frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților pentru Răzvan Simion și fiica sa.

Ce urare i-a făcut Diana Simion fiicei ei

Diana Simion a fost căsătorită cu Răzvan Simion timp de foarte mulți ani, din mariajul lor rezultând doi copii, Ianca și Tudor. După separarea de prezentatorul de la Antena 1, Diana Simion s-a retgras la Timișoara împreună cu cei doi copii. Diana Simion se iubește de ceva vreme cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după o relație de cinci ani.

De ziua de naștere a fiicei sale și a lui Răzvan Simion, Diana a postat o fotografie cu Ianca când aceasta era doar un bebeluș.

Imaginea este însoțită de următorul mesaj:

”La mulți ani, puiul meu! Să ai în inimă iubire, în suflet pace, și în fața pașilor tăi lumină! Să ai bucuria de a zbura, și să nu uiți niciodată că eu voi fi mereu în urma ta! Te iubesc! # sweet sixteen”.

citește și...