Cât de frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu. ”Va împlini 30 de ani. Mă declar bulversat”

13.03.2021, 12:55
Cât de frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu. ”Va împlini 30 de ani. Mă declar bulversat”
ât de frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu. ”Va împlini 30 de ani. Mă declar bulversat”

Horia Brenciu a postat, în mediul online, o fotografie cu fiica lui cea mare.

Binecunoscutul artist Horia Brenciu s-a fotografiat alături de Andreea, fiica mai mare pe care soția sa, Alice Dumitrescu, o are dintr-un mariaj anterior. Andreea este o tânără extrem de frumoasă, care anul acesta va împlini 30 de ani.

”Anul ăsta, fii-mea cea mare, Andreea, va împlini 30 ani. Ma declar bulversat! ?”, a menționat Horia Brenciu în dreptul fotografiei cu fata sa cea mare. Postarea artistului a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților.

Horia Brenciu formează o familie cu Alice Dumitrescu

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Alice Dumitres cu povestea cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.  L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, mărturisea Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu a mărturisit că admiră foarte multe lucruri la soția sa, Alice Dumitrescu. ”Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea…”, a declarat artistul

 

citește și...