Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala ”Chefi la cuțite”

15.12.2020, 12:51
Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala ”Chefi la cuțite”
Cât costă rochia purtată de Gina Pistol în semifinala ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol și-a făcut apariția în semifinala ”Chefi la cuțite” într-o rochie de gală, din tul de culoare lila.

Gina Pistol a făcut furori cu apariția sa în semifinala sezonului 8 de la emisiunea “Chefi la cuţite”, de la postul de televiziune Antena 1. Prezentatoarea show-ului culinar a purtat o rochie lungă, vaporoasă, din tul de culoarea lila, în care a arătat ca o prințesă. Ținuta i-a scos în evidență decolteul generos.

Potrivit okmagazine.ro, rochia purtată de Gina Pistol este creată de un brand romândesc. Este vorba despre Omradesign. Conform site-ului acestui brand, creaţia valorează 2.190 de lei.

Chef Florin Dumitrescu, în lacrimi la semifinala ”Chefi la cuțite”

În semifinala ”Chefi la cuțite” de luni, concurenții și cei trei jurați au avut parte de momente extrem de emoționante. Concurenții au primit mesaje de la familiile lor, lucru carei-a emoționat teribil de tare pe cei trei jurați, dar în mod special pe chef Florin Dumitrescu, care a izbucnit în lacrimi.

Chef Florin Dumitrescu a explicat care a fost motivul pentru care a plâns. Mesajele primite de concurenți i-au adus aminte de un gest pe care l-a făcut una dintre fetițele sale atunci când acesta s-a întors acasă obosit și supărat după o zi de filmare.

”Când a plecat Vincent am ajuns acasă și eram foarte supărat și Mia mi-a făcut o piesă de teatru. Aoleu, Florine! A știut că sunt supărat și mi-a făcut o piesă de teatru. De aia mi-e dor de ele. Au harul și talentul ăsta de a te remonta. Și în momentul în care vezi copii în mesajele video îți dai seama că e singura sursă de energie pe care poți să ți-o iei. Gata, nu mai pot!”, a spus chef Florin Dumitrescu cu lacrimi în ochi, potrivit spynews.ro.

 

citește și...