Dezvăluirile lui chef Florin Dumitrescu. ”De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori”

15.07.2020, 16:19
Dezvăluirile lui chef Florin Dumitrescu. ”De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori”
Dezvăluirile lui chef Florin Dumitrescu. ”De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori”

Chef Florin Dumitrescu a terminat filmările pentru proiectele pe care le are și este extrem de fericit pentru că în sfârșit își poate îmbrățișa fetițele.

Implicat în tot felul de proiecte, inclusiv în emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, chef Florin Dumitrescu a avut mult de muncă în această perioadă. Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite” a afirmat, într-o postare în mediul online, că din data de 19 mai a dormit în mansarda casei, că și-a îmbrățișat cele două fetițe doar de două ri până acum și că a făcut mai multe teste pentru COVID-19, pentru a fi sigur că nu este infectat și nu riscă să dea virusul mai departe.

Chef Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Sima, împreună cu care are două fetițr superbe, Ava și Mia.

”Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am imbrătisat fetele de două ori de atunci pană astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor langă ele și să îmi reiau viață de familie.

Îmi este dor de fețele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele pană când ne vom ține din nou în brațe.  Cristina Sima Dumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de socializare.

Cum a început povestea de dragoste dintre chef Florin Dumitrescu și soția sa

Chef Florin Dumitrescu a povestit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre el și partenera sa de viață, Cristina.

”Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă.

Așa că ea era pentru mine ,,Fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a declarat juratul de la ”Chefi la cuțite”.

 

citește și...