Cât costă rochia pe care Mihaela Rădulescu a purtat-o în finala show-ului ”Ferma”

05.12.2020, 13:32
Cât costă rochia pe care Mihaela Rădulescu a purtat-o în finala show-ului ”Ferma”
Cât costă rochia pe care Mihaela Rădulescu a purtat-o în finala show-ului ”Ferma”

Mihaela Rădulescu a purtat o rochie spectaculoasă în finala show-ului ”Ferma”, de la Pro TV, care a avut loc în urmă cu câteva zile.

Finala emisiunii ”Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu la postul de televiziune Pro TV, a avut loc în urmă cu câteva zile și a fost câștigată de Augustin Viziru, cel care a mai participat și într-o altă ediție a show-ului. În finala concursului, Mihaela Rădulescu a purtat o rochie spectaculoasă, despre care s-a aflat ce preț are.

Astfel, potrivit click.ro, rochia verde în care a apărut vedeta este creată de Dana Budeanu, așa cum se știe, cea mai bună prietenă a Mihaelei Rădulescu. Rochia face parte din colecția “Love is Glowing”, iar pe site-ul oficial apare la prețul de 5. 500 lei.

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” din acest sezon și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru, potrivit sursei citate.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a mai spus el.

 

 

citește și...